بنا‌های تاریخی بستک در معرض تخریب کامل/ میراث فرهنگی؛ خطر تخریب جدی نیست! + فیلم

بستک یکی از شهر‌های تاریخی استان هرمزگان است و بیشترین بنا‌های تاریخی ثبت شده هرمزگان در فهرست آثار ملی هم متعلق به همین شهرستان است.

قلعه خان و خانه کاظم از جمله بنا‌های تاریخی شهرستان بستک هستند که در دهه ۸۰ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیدند، اما این بنا‌های تاریخی اکنون وضعیت مناسبی ندارند و آن طور که شهروند خبرنگار ما می‌گوید و البته تصاویر ارسالی هم نشان می‌دهد، به دلیل بی توجهی مسئولان میراث فرهنگی در معرض تخریب کامل قرار دارند.

البته سارقان هم به این بنا‌های تاریخی رحم نکرده اند و وسایل با ارزش آن‌ها را به سرقت برده اند.

{$sepehr_media_17988858_400_300}

اما نکته قابل تامل صحبت‌های مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان است که می گوید: خطر تخریب این بنا‌ها چندان جدی نیست، اما به عنوان آثار با ارزش درصدد دریافت اعتبارات ملی و استانی برای بازسازی آن ها هستیم.

محمد محسنی گفت: اداره کل میراث فرهنگی هرمزگان در حد توان به آثار تاریخی رسیدگی کرده و برای مرمت و حفاظت از بنا‌های تاریخی اعتبار کافی در اختیار ندارد.

او گفت: امسال ۱ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان بستک برای مرمت خانه کاظم به تصویب رسیده است که با دریافت این مبلغ، خانه کاظم مرمت خواهد شد.