۲۰۰ هزار تن ظرفیت تولید کارخانه شمش فولادی سنقر

مجید سعیدیان مدیرعامل فولاد خرمدشت تاکستان سنقر گفت : طبق پروانه سالیانه ۲۰۰ هزار تن ظرفیت تولید ما شامل ۱۰۰ هزار تن شمش فولاد و ۱۰۰ هزار تن بریکت سرد است.

وی اصلی‌ترین مشکل برای تکمیل ظرفیت تولید را مشکل برق صنعتی در شهرک صنعتی سنقر عنوان کرد و افزود: به دلیل مرزی بودن استان کرمانشاه با نگاه صادرات محور در منطقه سنقر سرمایه گذاری کرده ایم چرا که از نظر کیفی استاندارد لازم برای صادرات به کشور‌های آسیایی و اروپایی را داریم.

سعیدیان گفت: آزمایشگاه مجهزی در استان قزوین داریم که تولیدات استان کرمانشاه را نیز پوشش می‌دهد و حتی برنامه داریم به عنوان آزمایشگاه مادر به شرکت‌ها و استان‌های دیگر نیز خدمات بدهیم.

وی تصریح کرد: شرکت فولاد خرمدشت تاکستان نگاه صادرات محور در محصولاتش دارد و در کارنامه اش صادرات مقاطع و شمش فولادی به ۱۴ کشور وجود دارد.

سعیدیان افزود: شرکت فولاد خرمدشت تاکستان موفق شده تا در سال ۱۴۰۰ حدود ۷۰ میلیون و در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۴۰ میلیون دلار صادرات داشته باشد و این رقم برای ۴ ماهه ابتدای سال ۱۴۰۲ حدود ۴۰ میلیون دلار بوده است.

این سرمایه گذار بخش خصوصی در خصوص علت انتخاب به عنوان صنعتگر نمونه استان کرمانشاه در روز ملی صنعت و معدن نیز بیان داشت: ما یک سالی است که در شهرک صنعتی سنقر تولید داریم و، چون مسئولان دیدند که واقعا در استان کار و تولید می‌کنیم به همین دلیل صنعت گر نمونه شدیم.

سعیدیان دولت را اصلی‌ترین حمایت گر بخش خصوصی دانست و گفت: اگر این پشتیبانی باشد می‌توانیم در صنعتی که حرفه ماست به سرعت نتایج خوبی در ارائه محصولات و صادرات داشته باشیم چرا که خود را متعهد به تولید محصولات با کیفیت به منظور صادرات و نیز ایجاد اشتغال می‌دانیم .