بیش‌از ۱۰ هزار تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان تولید شد

سید محمدرضا سیدحسینی رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان  گفت : از سال گذشته تاکنون با اجرای طرح توسعه واحد‌های مرغداری، ۲ میلیون قطعه به ظرفیت جوجه ریزی در هر دوره واحد‌های مرغداری سیستان و بلوچستان افزوده شده است.

وی تصریح کرد: با رفع مشکل تامین نهاده‌های دامی میزان جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری سیستان و بلوچستان جهش قابل توجهی خواهد داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: این استان دارای ۳۰۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی است و اکنون در راستای ارتقای ضریب خوداتکایی استان به گوشت مرغ ۲۵۴ واحد مرغداری گوشتی ۲۰ هزار قطعه‌ای با سرمایه‌گذاری بیش‌از ۲۵ هزار میلیارد ریال و با پیشرفت فیزیکی بین ۱۰ تا ۸۰ درصد در دست ساخت است.

وی بیان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم طرح خودکفایی سیستان و بلوچستان به تولید گوشت مرغ با مشارکت بهره‌برداران آغاز شد.

حسینی ادامه داد: قبل از دولت سیزدهم فقط ۳۰ درصد گوشت مرغ مورد نیاز در واحد‌های مرغداری فعال سیستان و بلوچستان تولید می‌شد که با اسقبال بخش خصوصی و سرمایه گذاری بیش‌از ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تعداد واحد‌های مرغداری استان در حال افزایش است.

وی افزود: ۸۶۰ مورد موافقت اصولی برای راه‌اندازی واحد‌های مرغداری در سیستان و بلوچستان صادر شده که تاکنون ۱۰۵ واحد در یک سال اخیر به بهره برداری رسیده است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان اظهار امیدواری کرد که با توجه به ساخت واحد‌های جدید پرورش صنعتی مرغ گوشتی تا پایان امسال ضریب خوداتکایی استان در تولید گوشت مرغ به رشد قابل توجهی برسد.