تعطیلی یک شرکت هرمی مواد غذایی در تربت حیدریه

دکتر شیما نصراله‌الحسینی مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در بازرسی مشترک کارشناسان مدیریت غذا و دارو با کارشناسان ادارۀ صمت و بنا به گزارش رسیده از پلیس اماکن، این مکان که در آن به افراد آموزش خرید اینترنتی اقلام غیر مجاز غذایی داده می‌شد تعطیل گردید.

وی افزود: این شرکت غیر مجاز قبلا در مکان دیگری مشغول فعالیت بوده و سرشاخۀ اصلی آن در کردستان می‌باشد که در زمان خود پلمب و به مقامات قضایی معرفی شده بودند، اما متاسفانه با سوء استفاده از اعتماد مردم دوباره فعالیت خود را آغاز کرده بود.

نصراله‌الحسینی بیان کرد: متاسفانه امروزه، امید به ثروتمند شدن سریع و بدون زحمت سبب شده است که افرادی سودجو، با استفاده از اقدامات غیر قانونی و نامشروع، از اعتماد مردم عادی سوء استفاده کرده و اقدام به کلاه‌برداری یا دزدی اموال آن‌ها نمایند.

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین روش‌های کلاه‌برداری از افراد در سال‌های گذشته، تاسیس و راه‌اندازی شرکت‌های هرمی و شبکه‌ای بوده است که بدون انجام فعالیت اقتصادی مولد، از سرمایۀ افراد عادی که به شرکت وارد شده‌اند سوء استفاده کرده و خود به سود‌های کلان دست پیدا می‌کنند و پس از مدتی از کشور خارج می‌شوند.

وی با بیان این‌که فعالیت شرکت‌های هرمی طبق قانون ممنوع است، تصریح کرد: وعدۀ پرداخت سود‌های کلان بابت معرفی زیر مجموعه از سوی گردانندگان این قبیل شرکت‌ها، پوچ و فریب‌کارانه است و افراد جویای کار نباید در دام این گونه شیادان بیفتند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه در پایان از مردم خواست با مشاهدۀ هرگونه موارد مشکوک در این زمینه با کارشناسان این اداره با شماره ۵۲۳۱۳۰۷۰ داخلی ۱۱۲ تماس حاصل نمایند.