برپایی «گذر عاشورایی» در ۱۵ متری پاسرو گرگان

علمی با اشاره به برپایی «گذر عاشورایی» در ۱۵ متری پاسرو در جنب بازار تاریخی نعلبندان گفت: در این گذر ۸ خانه فرهنگ و سرای محله زیرمجموعه سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی به ارائه خدمات فرهنگی، مشاوره‌ای، غرفه کودکان و پذیرایی به شهروندان می‌پردازند.

او با اشاره به برخی از برنامه‌های خانه‌های فرهنگ و سرای محلات در این ایام افزود: همچون سنوات گذشته در ایام عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) مراسم «روضه‌های خانگی» و «روضه کوچه به کوچه» در دهه اول محرم روزانه از ساعت ۶ الی ۷ عصر برگزار می‌شود.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری گرگان گفت: برای نخستین بار، خانه فرهنگ مهر با برپایی «چایخانه سنتی پیرمردان» و «موکب مهر مهدوی» به برگزاری مراسمات سوگواری و پذیرایی عزاداران حسینی در ایام دهه محرم اقدام کرده است.

علمی گفت: همزمان با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مذهبی ماه محرم، برنامه‌های اهدای پرچم به اهالی محلات، برگزاری مسابقه نقاشی (آفتاب مهربانی)، داستان نویسی، کارگاه‌های آموزشی آشنایی با آیین طوق بندان و ... نیز در خانه‌های فرهنگ و سرای محلات در حال اجرا است.

وی همچنین از حمایت و مساعدت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری گرگان به هیئت‌های مذهبی خبر داد و گفت: در همین باره قبل از آغاز محرم، نشست‌ها و دیدار‌هایی با نمایندگان برخی از هیئت‌های مذهبی داشتیم و از برگزاری برنامه‌های فرهنگی و مذهبی و همچنین مراسمات عزاداری این ایام، با همه توان و امکانات حمایت و پشتیبانی می‌کنیم.