بازگشایی محور هراز

محسن هاشمی رئیس اداره مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: محور هراز که از دیروز یک شنبه ۸ مرداد ماه به دلیل ریزش سنگ در محدوده‌های بایجان و تونل نشل بسته شده بود ساعت ۱۹:۳۰ امروز دوشنبه بازگشایی شد.

او با بیان اینکه مسیر جاده هراز بعد از تخلیه سنگ‌ها و ایمن سازی ترانشه‌ها بازگشایی شد، افزود: ترافیک اکنون در محور چالوس مسیر شمال به جنوب محدوده‌های پیچ سرهنگ و گچسر سنگین و در محور‌های هراز، سوادکوه و آزادراه تهران - شمال در هر دو مسیر رفت و برگشت عادی و روان است.

رئیس اداره مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: کارگاه جاده ای جهت تعمیرات سامانه توزین در حال حرکت فردا در جاده نکا به ساری انجام می شود که ممکن است باعث ترافیک نیمه سنگین شود.