برگزاری مسابقه قصه‌گویی کودکان و نوجوانان در همدان

معصومه ابراهیمی‌هژیر با بیان اینکه تیرماه امسال قصه‌گویی ایرانی در کانون پرورش فکری پس از ۲۵ سال فعالیت به ثبت ملی رسید، گفت: این اتفاق مبارک مبنایی شد که با برپایی مسابقه قصه‌گویی، شهدای استان را به شکل ویژه و هنرمندانه به جامعه هدف معرفی کنیم.

او با اشاره به برگزاری مسابقه قصه‌گویی با موضوع شهدای همدان و در راستای سلسله‌برنامه‌های کنگره ملی ۸ هزار شهید استان گفت: قصه‌گویی یک هنر ناب با بیان هنرمندانه است که باعث می‌شود صحنه‌های اصیل و زیبا در ذهن مخاطب شکل بگیرد.

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان کنگره شهدا را فرصتی مناسبی برای کودکان و نوجوانان دانست تا به مطالعه زندگی شهدای استان بپردازند و با زبان قصه آن‌ها را به گروه‌های همسالان خود و دیگر افراد جامعه با زبانی شیرین‌تر و گویا معرفی کنند.

ابراهیمی‌هژیر با اشاره به فعالیت کمیته کودک و نوجوان کنگره ۸ هزار شهید استان از اسفندماه ۱۴۰۱ گفت: این کمیته با استفاده از ابزار ادبیات و هنر در همه رشته‌ها به ویژه نقاشی، خوشنویسی، نماهنگ و پادکست به معرفی شهدای استان پرداخته است.