کشف مواد طعم دهنده غیر مجاز و کپک زده در ایوانکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت : کارشناسان مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی در بازرسی از یک واحد تولید کننده انواع ادویه و طعم دهنده متوجه شدند ، در این کارخانه بدون حضور مسئول فنی به صورت مخفیانه و غیر قانونی ، فراورده‌های خوراکی از مواد اولیه غیر بهداشتی تولید و عرضه می شود.

وی افزود : ضمن توقیف محصولات غیر مجاز و مواد اولیه غیر بهداشتی که بیشتر کپک زده بود ، پرونده این کارخانه به مراجع قضایی ارسال شد.