مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان:
جنگل های مریوان همچنان در حریق می سوزد + فیلم

بهزاد شریفی پور  مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان اظهار کرد: شب گذشته با تلاش بالگرد وزارت دفاع و نیرو‌های منابع طبیعی و مردمی، آتش سوزی در جنگل‌های روستای "گوماره‌له‌نگ" مهار شد، اما جنگل‌های دەرەوەران، ئاسنەوە همچنان در آتش می‌سوزد.

او با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ نفر از نیرو‌های منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان در اطفای حریق مشارکت دارند ادامه داد: اکنون تلاش نیرو‌های منابع طبیعی و بالگرد اعزامی برای مهار آتش در نقطه صفر مرزی شهرستان مریوان در حال انجام است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان افزود: به دلیل مرزی بودن بخشی از مناطق دچار و احتمال وجود مین‌های عمل نکرده، عملیات اطفا در این مناطق توسط بالگرد انجام می‌شود و به دلیل وزش باد سرعت آتش‌سوزی بالاست.‌

او تاکید کرد: گروه‌های مردمی و سمن‌های حافظ محیط زیست نیز در قالب گروه‌های ۱۰ نفره ساماندهی شده‌اند و در حال کمک به اطفای حریق هستند.


بیشتر بخوانید:


شریفی‌پور با بیان اینکه خوشبختانه بیشتر آتش‌سوزی رخ داده، بصورت سطحی است، یادآور شد: در صورت تداوم آتش‌سوزی، بالگرد دوم برای اطفای حریق از تهران درخواست خواهد شد.

او یادآور شد: هنوز وسعت مناطقی که دچار حریق شده مشخص نیست و امیدواریم با کمک بالگرد، اطفا سریعتر صورت گیرد.

ورود ارتش و سپاه برای اطفا حریق

حدود ۵۰ نفر از نیرو‌های ارتش تیپ ۳۲۸ متحرکی هجومی مریوان و همچنین دو بالگرد نیروی هوایی سپاه برای اطفا حریق جنگل‌های مریوان ورود کردند.

در حال حاضر نیرو‌های ارتش در جنگل‌های روستای کولیت به کمک نیرو‌های منابع طبیعی و مردمی همیار طبیعت در راستای اطفا آتش سوزی کمک می‌کنند.

همچنین یک بالگرد نیروی هوایی سپاه از دیروز وارد شهرستان مریوان شده و به اطفاء حریق مناطق صعب العبور و میادین مین کمک می‌کند.

{$sepehr_media_18079878_400_300}
 
نیرو های منابع طبیعی و مردمی با وجود خستگی اما همچنان مشغول اطفای حریق  هستند.
 
در فیلم زیر شدت خستگی نیرو ها را مشاهده می کنید.
 
{$sepehr_media_18080042_400_300}