مدیرعامل جمعیت هلال احمر ایلام
پایگاه امدادی و درمانی هلال احمر در پایانه مهران تجهیز شد

غلامرضا علی محمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر ایلام اظهار داشت: ۵۵۰ متر بهسازی و نوسازی و ۵۵۰ متر زیرساخت توسعه و تجهیز در این راستا اجرایی شده است.

وی از افزایش اعتبارات جمعیت هلال احمر در مرز بین المللی مهران خبر داد و افزود: ایام اربعین و در طول سال محل اسکان تیم امداد هوایی و پهباد‌های جستجوگر امداد و نجات، استودیو هلال برای اطلاع رسانی و پوشش اخبار این جمعیت و اورژانس برادران و خواهران به تعداد ۴۰ تخت با تجهیزات امدادی و احیای قلبی ریوی در پایانه مرزی مهران فعال است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر ایلام مطرح کرد: ایجاد زیرساخت جهت فعالیت‌های بشر دوستانه تیم‌های سحاب هلال احمر (سامانه حرکت‌های امدادی و بشردوستانه)، تیم‌های ویلچر (جابجایی افراد سالمند و ناتوان) در پایانه مرزی، محل دستگاه‌های لباسشویی جهت شستن البسه زائران، محل ایستگاه خیاطی و محل اسکان اضطراری در بحران‌ها از دیگر اقدامات مهم جمعیت هلال احمر در ایام اربعین در مرز بین المللی مهران است.

وی بیان کرد: همچنین مدیریت کنترل هماهنگی و عملیات در ۲ طرف مرز جهت پوشش امدادی و انتقال مصدومین احتمالی در ایام اربعین حسینی و در تمام طول سال از کشور عراق به مرز مهران از طریق مرکز کنترل و هماهنگی عملیات مستقر در این پایگاه انجام می‌شود.