خریداری بیش از ۴۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان لرستانی

فرهاد زیویار در دیدار با محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده لرستان در عرصه کشاورزی، افزود: میزان خرید گندم در لرستان نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۸۰ درصد رشد داشته است.

وی تاکید کرد: بخش کشاورزی نقش فراوانی در تولید ناخالص ملی، امنیت غذایی، صادرات غیرنفتی، اشتغال و کاهش مشکلات اقتصادی-اجتماعی دارد که رونق تولید در آن می‌تواند بر سایر بخش‌های اقتصادی نیز تأثیر مثبتی داشته باشد.

وی با اشاره ظرفیت توسعه‌ای باغات در اراضی شیبدار لرستان و طرح جهش تولید در دیمزارهای استان گفت: اجرای این طرح‌ها به اقتصاد کشاورزان استان کمک خواهد کرد.

استاندار لرستان گفت: تکمیل و بهره‌برداری از ایستگاه‌های پمپاژ آب و تعمیر و تجهیز مراکز آبیاری‌های نوین لرستان موجب خواهد شد مردم از مواهب آن برای تامین آب کشاورزی، آبیاری مزارع و افزایش تولید و درآمد بهره‌مند شوند.

جبران خسارت باغداران و کشاورزان در سیل ۹۸، کمک به ایجاد صنایع تبدیلی و ایجاد کارگاه‌های بسته‌بندی و برندسازی انجیر در شهرستان پلدختر از جمله مواردی بود که در این دیدار نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وزیر جهاد کشاورزی نیز در مورد مسائل مطرح شده تکمیل بند و کانال‌هایی که در سیل ۹۸ در لرستان از بین رفتند، قول مساعد داد.