برداشت گوجه فرنگی از مزارع آذربایجان‌غربی آغاز شد

مهدیه فلاح مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۳۱۰ هزار تن گوجه فرنگی از اراضی زیر کشت این محصول که در ارقام مختلف مانند سان‌ست، سما، پارس، ۸۳۲۰ کارن، فورمونت، لونا، سوپر لونا، کومودور، کامنتا و سایر ارقام کشت شده، برداشت شود.

وی اضافه کرد: ۴۵ تا ۵۰ درصد این محصول در داخل استان به اشکال مختلف اعم از تازه خوری و فراوری شده مصرف می‌شود.

فلاح ادامه داد: شهرستان ارومیه، میاندوآب، شاهین‌دژ و بوکان بیشترین سطح زیر کشت این محصول را به خود اختصاص داده‌اند.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: گوجه فرنگی در استان به صورت رب و سس بیشتر مصرف می‌شود و کار عمل آوری آن در کارخانه‌های داخل استان و یا به صورت خانگی صورت می‌گیرد.

به گفته وی متوسط عملکرد در هکتار این محصول ۶۵ تن است که علاوه بر تامین نیاز مردم داخل استان، مازاد محصول تولید شده به سایر استان‌های کشور نیز صادر می‌شود.