چهار روستای بدون برق در منطقه احمد فداله دزفول تامین برق می‌شوند

 علیرضا شرف آبادی مدیر توزیع برق شهرستان دزفول با اعلام این خبر گفت: اعتبار این پروژه از محل مصوبات سفر رئیس محترم جمهور به استان خوزستان تامین شده و عملیات اجرایی آن با پیشرفت ۳۰ درصدی، از ابتدای تیرماه آغاز شده است.

او  با اشاره به کوهستانی بودن منطقه و طولانی بودن مسیر دسترسی به این چهار روستا افزود: علی رغم وجود دشواری‌های مختلف در اجرای پروژه‌های کوهستانی، فاز اول اجرای این پروژه با عملیات نصب پایه‌های چوبی در مسیر ۱۳ کیلومتری چهار روستای سگ‌کش، دشت گرگان، پاتخت شامَمد و مازِه نجف آغاز شده است.

مدیر توزیع برق دزفول اعتبار اجرای این پروژه را بیش از ۴۳ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: به منظور تامین برق این روستا‌ها در مجموع حدود ۱۴ هزار متر شبکه متوسط و ضعیف و ۸ دستگاه ترانس احداث و به بهره‌برداری خواهد رسید.

آقای شرف آبادی افزود: ۷۰ دستگاه چراغ نیز به منظور تامین روشنایی این روستا‌ها تدارک دیده شده که به یاری خدا با تامین برق این چهار روستا، ۶۳ خانواده از نعمت برق بهره‌مند خواهند شد.