بهره برداری از ۱۹۰ طرح صنعتی و تولیدی در آذربایجان شرقی

آقای عظمایی اظهار کرد: با بهره برداری از ۱۹۰ واحد‌ صنعتی و تولیدی در آذربایجان شرقی برای هشت هزار نفر به صورت مستقیم  اشتغال ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت تحقق توسعه صنعتی متوازن در شهرستان‌ها افزود: از مجموع بهره برداری‌ها که در هفته دولت انجام می‌شود ۱۰۰ طرح ایجادی است که سرمایه گذاری این بخش نزدیک به ۲۲ هزار میلیارد ریال با اشتغالزایی  هزار و ۲۰۰ نفر است.

آقای عظمایی با بیان این که سرمایه گذاری ۶۰ درصد طرح‌های صنعتی جدید در شهرستان‌ها انجام شده است گفت: از مجموع تعداد سرمایه گذاری‌های انجام شده ۹۰ طرح نیز توسعه‌ای است که افزایش ظرفیت و تنوع محصول را در بر دارد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی ادامه داد: عمده گروه‌های کالایی طرح‌های توسعه‌ای شامل صنایع غذایی، لاستیک و پلاستیک، شیمیایی، فلزی و کانی غیرفلزی است.

آقای عظمایی گفت: آذربایجان شرقی با دارابودن ۲ هزار و ۹۰۰ طرح ایجادی و توسعه‌ای در دست اجرا با پیشرفت فیزیکی بالا در داخل و خارج شهرک‌های صنعتی رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: در صورت تامین مالی از سوی بانک‌ها برای خرید ماشین آلات و تجهیز خطوط تولید و همچنین تامین زیرساخت‌ها نظیر انرژی امکان به بهره برداری رسیدن حداقل ۵۰۰ طرح صنعتی با پیش بینی اشتغال ۱۲ هزار نفر تا پایان سال فراهم است.