بهره برداری ازفاز دوم حیات طیبه میرسیدعلی در همدان 

فاز دوم حیات طیبه میرسیدعلی دبیرستان دوره اول متوسطه پیامبر اعظم (ص) همزمان با حضور استاندار همدان، فرماندار و نمایندگان مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی به بهره برداری رسید. 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان روز پنجشنبه در این مراسم با بیان اینکه عملیات اجرایی این طرح در سال ۹۸ آغاز شده است و هم اینک به بهره برداری رسید گفت: این طرح در زیربنای ۲ هزار و ۵۶۵ متر مربع در سه طبقه و منطبق بر استاندارد‌ها و ضوابط و مقررات ملی ساختمان ساخته شده است.

حمید شیرازیانی گفت: این طرح شامل ۱۴ کلاس درس، سالن اجتماعات، نمازخانه، آزمایشگاه، سیستم گرمایشی، اتاق‌های اداری، آسانسور، سرویس‌های بهداشتی عوامل و دانش آموزی در هر طبقه و ۲ هزار و ۲۰۰ متر مربع محوطه سازی در سه طبقه ساخته شده است.

او گفت: برای اجرای این طرح ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار با احتساب تجهیزات که از منابع ملی و استانی تامین اعتبار شده و در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.

استاندار همدان نیز در این مراسم گفت: در اولین افتتاحیه همزمان با اولین روز از هفته دولت مدرسه که مهد علم و دانش است بهره برداری شد که نشان می‌دهد دولت هدفدار است و در استان نیز با برنامه ریزی‌های انجام شده در راستای سیاست‌های دولت حرکت انجام می‌شود.

علیرضا قاسمی فرزاد با بیان اینکه افتتاح طرح‌های آموزشی عزم و اراده دولت برای توجه به علم را نشان می‌دهد خواستار اهتمام ویژه مدیران در مساله سخت افزاری و نرم افزاری مدارس شد.

نماینده مردم شهرستان‌های همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز با قدردانی از مدیران استان برای افتتاح این طرح بزرگ گفت: در سال‌های اخیر گام‌های بلندی در زمینه آموزش و پرورش برداشته شده است و استان در این بخش ترقی و رشد داشته است.

حمید رضا حاجی بابایی گفت: مدارس حیات طیبه مدارسی هستند که به عنوان کانون فرهنگی محله عمل می‌کند و با داشتن سالن ورزشی، زمین چمن و سایر امکانات می‌تواند در خدمت مردم منطقه باشد تا در فرصت‌های تعطیلی از آن استفاده شود.

او با بیان اینکه در هر استان یک نمونه حیات طیبه وجود دارد گفت: باید به شکلی مدرسه سازی کنیم که تعداد مدارس حیات طیبه در استان افرایش یابد و الگو برداری شود مدارس به این سمت و سو سوق داده شوند.

استاندار همدان هفته گفت: دولت امسال ۱۰۰۴ طرح مختلف عمرانی، صنعتی، کشاورزی و خدماتی به ارزش ۱۶۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در این استان بهره برداری می‌شود.

همچنین عملیات اجرایی ۱۷۵ طرح عمرانی با اعتبار ۳۹۹ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال همزمان با هفته دولت ۱۴۰۲ آغاز می‌شود.