رشد ۱۷ درصدی تولید سیمان در شهرکرد

مرتضی رهنما مدیرعامل شرکت سیمان شهرکرد با اشاره به رشد ۱۷ درصدی تولید سیمان نسبت به مدت مشابه پارسال، گفت: پارسال یک میلیون و ۱۴۰ تن سیمان به بهره‌برداری رسید که ۴۱۲ تن آن به سایر کشور‌ها صادر شد.

وی افزود: شرکت سیمان شهرکرد از سال ۱۳۷۹ مجوز تاسیس دریافت کرده و در سال ۱۳۸۷ به بهره‌برداری رسیده است.


بیشتر بخوانید


رهنما اضافه کرد: ظرفیت این کارخانه تولید روزانه سه هزار و ۳۰۰ تن محصول کلینکر است که برای این حجم تولید روزانه پنج هزار و ۵۰۰ تن مواد اولیه لازم است.

وی با اشاره به فعالیت شبانه‌روزی کارخانه ادامه داد: ۸۰ درصد مواد اولیه سنگ، آهک، خاک و آلوویم است که از جوار کارخانه از معدن استخراج می‌شود و کیفیتی برند و صادراتی دارد.

رهنما با بیان اینکه در حال حاضر ۳۱۰ نفر به صورت مستقیم در این کارخانه مشغول به فعالیت هستند، گفت: روزانه یک‌هزار و ۱۱۰ ماشین ۱۰ تنی از کارخانه حرکت می‌کند و محصول کارخانه را انتقال می‌دهد.