کشف ادکلن و اسپری قاچاق در خوی

فرمانده انتظامی خوی گفت: مأموران انتظامی شهرستان خوی در راستای مقابله با ورود کالای قاچاق، حین کنترل خودرو‌های عبوری در مسیر خوی _ تهران به یک دستگاه سمند مشکوک و جهت بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.

 سرهنگ کیومرث پاکدل افزود: مأموران در بازرسی از خودروی توقیفی تعداد یک هزار و ۲۴۰ عدد انواع ادکلن و اسپری قاچاق کشف کردند.

این مقام انتظامی بیان داشت: ارزش کالا‌های کشف شده یک میلیارد و ۳۴۰ میلیون ریال برآورد شده است و در این ارتباط یک نفر دستگیر و خودرو وی توقیف و پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضائی شد.

سرهنگ پاکدل خاطر نشان کرد: مبارزه با قاچاق یکی از اولویت‌های کاری و ماموریتی پلیس بوده و شهروندان در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت غیرقانونی، مراتب را در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.