وزیر اقتصاد از چند شرکت تولیدی در همدان بازدید کرد

از چند شرکت تولیدی در همدان بازدید کرد

 محصولات تولیدی این گروه صنعتی مورد استفاده در صنایع مختلف از قبیل کشاورزی و آبیاری، صنایع پتروشیمی، نفت و گاز، آب و فاضلاب، تصفیه خانه‌های صنعتی، صنایع فولاد و صنعت ساختمان است.

گروه صنعتی ویسپار امروز با همراهی بیش از ۱۰۰۰ نفر نیروی انسانی متخصص و اشتغال زایی مستقیم و احیاء بیش از ۱۲ واحد صنعتی راکد در زمینی به مساحت ۲۲۰۰۰ متر مربع در شهرک صنعتی بوعلی استان همدان توانسته است با پوشش کامل بازار داخل و بی نیاز کردن کشور از واردات بیش از ۴۰۰ قلم محصول و جلوگیری از خروج ارز گام مهمی در توسعه تولید و اقتصاد پایدار کشور بردارد.

همچنین این گروه صنعتی در سال‌های گذشته با توسعه بازار‌های صادراتی و افتتاح دفاتر مستقیم در کشور‌های عراق، افغانستان و روسیه توانسته رشد چشم گیری در زمینه توسعه صادرات به این سه کشور را داشته باشد. 

مقاصد صادراتی محصولات تولیدی این گروه صنعتی کشور‌هایی همچون: ارمنستان، آذربایجان، تاجیکستان، ازبکستان، عمان، ترکیه و کشور‌های حوزه CIS است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین از شرکت ماشین برزگر همدان، تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و کمباین دیدن کرد.

از چند شرکت تولیدی در همدان بازدید کرد

سید احسان خاندوزی گفت: اقتصاد و صنعت استان همدان شکوفا‌تر از قبل خواهد شد.

او همچنین در زمینه افزایش تسهیلات، کاهش مالیات و رفع موانع تولید در استان همدان قول مساعد داد.