کارخانه سیم و کابل در گرمسار با حضور وزیر کشور افتتاح شد

وحیدی وزیر کشور در آخرین برنامه از سفر یک روز به استان سمنان، پس از افتتاح و بازدید از طرح‌های مختلف در شهرستان‌های شاهرود، دامغان و سمنان، در گرمسار غربی‌ترین شهرستان استان سمنان، واحد صنعتی در حوزه سیم و کابل را بهره‌برداری کرد.

وزیر کشور در آیین بهره‌برداری از این واحد گفت:کارگران و فعالان بخش تولید و صنعت، سربازان خط مقدم جنگ اقتصادی هستند.

احمد وحیدی ادامه داد: کارگران و تولیدگران به‌واقع دلسوزان کشور هستند، چرا که وقت و انرژی خود را برای اصلاح پایه های اقتصادی کشور و ایجاد امید و اشتغال برای جوانان بکار گرفته اند.

وی خاطرنشان کرد: بحث هزار میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه دو برابری کارخانه، پیگیری تعهدات ارزی واحد تولیدی و مباحث مرتبط با صادرات آن در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وزیر کشور گفت: محصولات مجموعه‌های تولیدی حساس، مهم و با دانش فنی بالایی است که به امید خدا تولیدات جدیدتر نیز در برنامه کاری این مجموعه قرار گیرد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: شرکت کارا کابل ایوان طرح افتتاح شده در سفر وزیر کشور به استان سمنان با سرمایه گذاری بیش از سه هزار میلیارد ریال و در زیربنایی به مساحت حدود ۶ هزار متر مربع در زمینه تولید انواع سیم و کابل در شهرک صنعتی ایوانکی در شهرستان گرمسار فعالیت می‌کند که با راه اندازی آن ۴۵ نفر مشغول به کار شدند.