توقیف خودرو حامل سیگار و قرص قاچاق در اردبیل

سرهنگ عادل منیر اظهار داشت: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز و پیشگیری و مقابله با فعالیت‌های مجرمانه قاچاقچیان، ماموران پلیس امنیت اقتصادی اردبیل با اشرافیت اطلاعاتی و در عملیاتی هوشمندانه پس از هماهنگی قضائی موفق به توقیف یک دستگاه سواری پرشیا حامل سیگارت و قرص خارجی قاچاق در یکی از میادین شهر اردبیل شدند.

او افزود: در بازرسی از خودرو ۱۸ هزار  نخ سیگارت و ۲۶۵ عدد قرص خارجی قاچاق به ارزش ۴۰۰ میلیون ریال، کشف و یک نفر در این رابطه دستگیر شد.

جانشین فرمانده انتظامی استان اردبیل در پایان از مردم خواست به منظور دست یابی به موفقیت‌های بیشتر در امر مبارزه با قاچاق کالا و پیشگیری از اثرات مخرب مواد دخانی بر سلامت فردی و اقتصادی، گزارش‌های خود در رابطه با فعالیت‌های مجرمانه قاچاقچیان را از طریق تماس با شماره تلفن ۱۱۰، به پلیس اطلاع دهند.