بهره‌مندی ۲ هزار و ۸۰۰ زائر از خدمات بیمارستان صحرایی در تمرچین

حسن گلچین لشکری مسئول بیمارستان صحرایی نیروی پدافند هوایی ارتش مستقر در مرز تمرچین پیرانشهر گفت: ۲ هزار و ۸۰۰ نفر مراجعه‌کننده به بیمارستان صحرایی این نیرو از خدمات این گروه بهره‌مند شدند و علاوه بر آن ۱۵ مورد عمل جراحی اورژانسی در این مکان انجام شد.

وی افزود: بیمارستان نیروی پدافند هوایی ارتش که در مرز تمرچین مستقر شده مجهز به دستگاه‌های سونوگرافی، اکوکاردیوگرافی، ساکشن، اتوکلاو، مانیتورینگ و الکتروشوک و اکسیژن‌ساز است.

لشکری اضافه کرد: سامانه اورژانس سیار نیز در مرز تمرچین مستقر است و در صورت بروز اتفاق این سامانه می‌تواند در آن مکان مستقر شده و خدمات ارائه دهد.

وی گفت: تمام اعمال جراحی از صفر تا صد در این منطقه اعمال می‌شود و تاکنون ۲۵ مورد رادیوگرافی، ۱۰ مورد تست کرونا و سایر بیماری‌ها در این بیمارستان صحرایی انجام شده تا بیماری‌های واگیردار وارد کشور نشود.