ارائه بلیت اتوبوس ارزان در مسیر‌های منتهی به پایانه‌های مرزی

داریوش باقر جوان در گفتگو با شبکه خبر گفت: امکان بازگشت زائران از مرز‌ها فراهم است و تا به این لحظه ۲۸ هزار نفر تابه امروز جابه جا شده اند و امکان جابه جایی برای ۶۴ هزار نفر فراهم شده است.

به گفته مدیرکل دفتر حمل و نقل سازمان راهداری در حال حاضر بلیت در تمامی سکو‌های اینترنتی موجود است و حتی زائرانی که تا به این لحظه موفق به خرید بلیت نشده اند می‌توانند با مراجعه حضوری و یا اینترنتی خرید کنند.

او با اشاره به اینکه بسیاری از بلیت‌های موجود حتی پایین‌تر از نرخ مصوب به مبلغ ۲۰۰ هزار تومان هم وجود دارد و حتی زائران می‌توانند در درب خروجی ترمینال‌ها با نرخ پایین‌تر خریداری کنند، گفت: ناوگان به صورت کامل در تمامی پایانه‌های مرزی برای مسیر‌های مختلف موجود است و حتی تاکسی‌های اینترنتی هم اقدام به جابه جایی زائران می‌کنند.