تخصیص ۳۸۵ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه برای ساخت مسکن روستایی در گنبدکاووس

صابری گفت: در روستا‌های این شهرستان بیش از ۴۷ هزار واحد مسکونی وجود دارد که ۲۵ هزار واحد آن غیرمقاوم و ناایمن است که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای کمک به نوسازی این خانه ها، ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله پرداخت می کند.

به گفته وی  به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و همچنین اقشار کم درآمد، کمک‌های دیگری نیز پرداخت می‌شود.

 صابری با بیان اینکه در سال گذشته سهم شهرستان گنبدکاووس احداث هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی روستایی بوده، افزود: سهمیه امسال شهرستان به ۱۹۲۷ واحد افزایش یافته است.پ

 مدیر بنیاد مسکن گنبدکاووس گفت: با کمک بخشداران و دهیاران که مرجع صدور پروانه ساختمانی هستند، شاهد بهره مندی مالکان واحد‌های مسکونی فرسوده و ناایمن از این تسهیلات خواهیم بود.