مدیران دستگاه‌های اجرایی قزوین با مردم صداقت داشته باشند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در جشنواره شهید رجایی گفت: مدیران دولت سیزدهم بایستی از سلامت بیشتری برخوردار باشند و با تلاش مضاعف مدیریت اشتباهی که برخی در گذشته به آن دامن زدند و موجب بی اعتمادی و نگرانی مردم شدند را ترمیم کنند.

اعلایی افزود: در جشنواره شهید رجایی دستگاه‌هایی که عملکرد بهتری داشتند تجلیل می‌شوند، اما شاید همه شاخص‌ها در این داوری لحاظ نشده و شما باید این انتخاب را گامی در مسیر خدمت رسانی بیشتر به مردم تلقی کنید و دیگران نیز بایستی این فاصله را جبران کنند.

استاندار قزوین بیان کرد: آنچه که بعنوان نفس کار باید مورد توجه ما باشد این است که بدانیم امروز نظامی با اراده ملت بر سر کار آمده که شعار، آرمان‌ها و ایدئولوژی آن مورد حمایت ملت قرار گرفته و باید بتوانیم شعار‌های دولت را در استان عملیاتی کنیم.

وی افزود: همواره در یک دوره ۴ ساله دولت‌ها برای رساندن کشور به افق و آرمان کلانی که نظام اسلامی دنبال می‌کند با خواست و اراده مردم دست بدست می‌شوند تا نظام را به اهدافش برسانند و دولت سیزدهم با اراده ملت برای نیل به اهدافی که می‌خواستند سرکار آمده و همه ما کارگزاران دولت در فضای مدیریتی کشور باید تلاش حداکثری برای تحقق شعار‌های آن را انجام دهیم.

اعلایی یادآورشد: شاید یک دلیل اقبال مردم به دولت، نگاه رو به جلو و مقایسه آن با گذشته است و ما هم در فضای مدیریتی جدید باید با این رویکرد پیش برویم.

وی اظهارداشت: اصول اساسی دولت در ارزیابی‌ها توجه شده و مبنای اصلی آن صداقت در بیان مسائل است و این محور مهم از سوی رهبر انقلاب در دیدار با دولتمردان مورد تاکید قرار گرفت که این دولت صادق است.

اعلایی بیان کرد: در این دولت قرار نیست بدهی بزرگی ایجاد کرده و آینده را زیر سوال ببریم و تاکید داریم مدیران در استان نیز در در تعامل با مردم صادق باشند و اعلام کنند که با کسانی که در معرض هیاهو و قدرت هستند رودربایستی نداریم و مسائل را به نفع مردم پیگیری کنیم.

استاندار قزوین تصریح کرد: مردم به سلامت مدیران اهمیت می‌دهند و مسئولان بایستی از سلامت بیشتری برخوردار باشند و تلاش کنند مدیریت اشتباهی که برخی در گذشته به آن دامن زدند و موجب بی اعتمادی و نگرانی مردم شدند را ترمیم کنند.

وی گفت: باید در عمل نشان دهیم حاکمیت با فساد مخالف است و دنبال هیاهو و جنجال و متهم کردن نیستیم بلکه این مطالبه مردم است و همه باید در استان توجه بیشتری کنیم، زیرا در برخی حوزه‌ها پیشینه خوبی نداریم و باید مسیر خدمت رسانی شفاف و سالم شود.

اعلایی بیان کرد: البته این موارد در جشنواره بررسی نمی‌شود، ولی ما به آن اهمیت می‌دهیم و از مدیران انتظار داریم در این دولت که محل اعتماد مردم است مراقبت کنیم تا دچار آسیب نشویم.

وی با اشاره به هفته دفاع مقدس گفت: حواسمان باشد این هفته نگاهی هم به قهرمانی ملت و شهدا و آزادگان و جانبازان داشته باشیم و بدانیم همواره در برابر کلمه حق مسئول هستیم و باید هوشیار باشیم و درس‌های دفاع مقدس را پیاده کنیم.

استاندار قزوین افزود: همواره در مسیر دفاع از حق هستیم و به اعتبار دفاع مقدس امروز رئیس جمهور در مجمع سازمان ملل از تقابل شیطان با حق دفاع می‌کند و از قرآن می‌گوید که می‌تواند الهام بخش همگان در مبارزه با ظلم و تعدی باشد وموجب تحول همه جوامع باشد.

وی اظهارداشت: دشمنان در یک سال قبل پیچیده‌ترین فتنه را طراحی کردند و تصور می‌کردند در سالگردش هم می‌توانند به نقشه‌های شوم خود برسند، اما دیدید که امروز طراحان این توطئه‌ها یعنی منافقان آواره و سرگردانند و کشور‌های پیرامون ما وقتی می‌بینید فضایشان فرق کرده دنبال رابطه با ایران هستند.

اعلایی افزود: مدعیان عالم ریشه در گذشته‌ای دارند که رو به پایان است و ما رو به آینده هستیم که بر حق و عدالت پافشاری می‌کند و امروز در فضای دفاع مقدس کار می‌کنیم و آینده را روشن می‌بینیم.

استاندار قزوین در ادامه گفت: در استان خوشبختانه هم گرایی و همکاری در همه ارکان دولت وجود دارد و شاهد خدمتگزاری برادرانه مدیران هستیم و مردم نیز از فواید آن برخوردار می‌شوند و هر کس فارغ از این فضا حرکت کند خودش رسوا خواهد شد.

اعلایی همچنین گفت: از اختیارات بیشتری که اخیرا به استانداران تفویض شده برای تسریع در خدمت رسانی به مردم استفاده خواهیم کرد تا توسعه استان نیز شتاب گیرد.