معاون بهبود دام جهاد کشاورزی استان زنجان:
۱۵ درصد گوشت تولیدی زنجان بیشتر از نیاز استان است

محمدعلی صادقی معاون بهبود دام جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه این استان در حوزه تولید گوشت وضعیت خوبی دارد، افزود: سال قبل میزان تولید گوشت استان به ۱۳ هزار و ۸۰۰ تن رسید البته تولیدات استان بیشتر از دام های سبک و دامداری‌های روستایی است.

وی با بیان اینکه وضعیت استان به لحاظ جمعیت دامی مطلوب است، اضافه کرد: طبق آمار این استان در حوزه دام سبک صادر کننده و در حوزه دام سنگین وارد کننده است.

معاون بهبود دام جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر پنج هزار و ۶۰۰ نفر در حوزه دامداری در استان مشغول به فعالیت هستند، گفت: ۱۳۲ واحد در استان در حوزه گاوداری شیری فعال است.

صادقی با بیان اینکه ظرفیت واحدهای فعال استان در حوزه دام ۲۲ هزار و ۶۰۰ راس است، اضافه کرد: در حوزه پرواربندی گوساله نیز ۱۴۰ واحد با ۲۰ هزار راس در نقاط مختلف استان فعالیت دارند.

وی در ارتباط با واحدهای فعال در حوزه پرواربندی نیز گفت: تعداد واحدهای پرواربندی بره ۷۳ مورد با ۲۸ هزار راس و گوسفند داشتی نیز ۴۲ واحد با ۲۵ هزار راس است.

صادقی در ارتباط با گردش مالی این صنعت در استان، گفت: دامداری یکی از منابع اصلی برای تولید مواد غذایی پروتئینی کشور است و در زمینه اقتصادی نیز با اشتغال چند میلیون نفر در بخش‌های مختلف بهره‌برداری و دامداری، گردش مالی بالایی را برای اقتصاد استان به دنبال دارد.