پذیرش بیش از ۲۰ هنرجو در هنرستان هوانوردی شهید رئوفی فرد/ ۱۰ نفر فارغ التحصیل شده اند

فرهنگی موسس هنرستان هوانوردی شهید رئوفی فرد بیرجند گفت: امسال بیش از ۲۰ هنرجو در پایه دهم این هنرستان پذیرش شده اند که معدل، انضباط و کسب نمره بالا در دروس ریاضی و زبان انگلیسی از جمله ملاک‌های ثبت نام و پذیرش دانش آموزان است.

او افزود: در سال تحصیلی گذشته ۱۰ دانش آموز پایه دوازدهم از این هنرستان فارغ التحصیل شده اند و مجموع فارغ التحصیلان از ابتدای تأسیس تاکنون به ۷۵ نفر رسیده است.

فرهنگی با اشاره به اینکه ۳ کلاس در این هنرستان دایر است، اظهار کرد: امسال ۵۲ دانش آموز در ۳ پایه فعال در این هنرستان تحصیل خواهند کرد.


بیشتر بخوانید


موسس هنرستان هوانوردی شهید رئوفی فرد بیرجند تصریح کرد: براساس ابلاغ آموزش و پرورش، امسال شهریه هر دانش آموز ۱۵ میلیون تومان تعیین شده است.

او با بیان اینکه دبیران دروس عمومی از شاغلین و بازنشستگان آموزش و پرورش هستند، بیان کرد: برای دروس تخصصی نیز از همکاران پایگاه هوایی شهید حسینی، کارکنان فرودگاه و همچنین همکاران شرکت‌های هواپیمایی استفاده می‌شود.

فرهنگی با اشاره به اینکه فارغ التحصیلان می‌توانند به انتخاب خود در کنکور هر رشته شرکت کنند، گفت: همچنین فارغ التحصیلان می‌توانند در رشته‌های مرتبط با هوانوردی در دانشگاه‌های مرتبط در کرمان، تهران و کرج تحصیل کنند.