اختصاص ۱۰۱ هکتار از اراضی ملی تبریز برای بخش تولید

آقای داودی گفت: واگذاری اراضی ملی تبریز برای بخش تولید جهت متمرکز کردن تولیدات صنعتی و رشد آن در خارج از مناطق شهری و ایجاد اشتغال و کارآفرینی و حمایت از سرمایه گذاری در بخش صنعت و همچنین حفاظت از محیط زیست در مقابل آلاینده‌های زیست محیطی و در قالب شهرک‌های صنعتی اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه شهرستان تبریز به عنوان یکی از مراکز بزرگ صنعتی در کشور محسوب می‌شود گفت: ضمن حمایت از این بخش می‌بایست با یک برنامه ریزی مدون جهت افزایش سرانه فضای سبز و جنگل کاری میزان آلاینده‌های زیست محیطی به حداقل ممکن برسد.

وی همچنین ضمن پر اهمیت شمردن ایجاد فضای سبز و درختکاری خاطرنشان کرد: یک هکتار جنگل در سال می‌تواند ۲.۵ تن اکسیژن به صورت رایگان برای ۱۰ نفر در سال تولید کند که می‌توان از آن به عنوان کارخانه تولید اکسیژن یاد کرد.