پیشرفت ۴۳ درصدی آبرسانی آخرین قطعه آبرسانی به شهر‌های گروه الف

حیدر داوودیان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت:بخش مهمی از لوله‌گذاری طرح تکمیل آبرسانی به شهر‌های گروه الف که از بابلسر تا فریدونکنار به طول ۲۰ کیلومتر در حال اجراست طی یک سال فعالیت اجرا شده و پیشرفت فیزیکی این پروژه مهم آبرسانی استان به ۴۳ درصد رسیده است.

او افزود: از این ۲۰ کیلومتر ۴ کیلومتر با دو خط لوله موازی به قطر‌های ۹۰۰ و ۶۰۰ میلیمتر اجرا می‌شود و مابقی نیز یک خط لوله ۶۰۰ است.

داوودیان گفت:یک مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی همراه با ایستگاه پمپاژ نیز در این مسیر و در منطقه اجاکسر ساخته می‌شود که عملیات اجرایی این مخزن نیز در حال انجام است.

او افزود:با اجرای این طرح که عملیات اجرایی آن شهریور پارسال و پس از بهره‌برداری طرح آبرسانی به بابلسر از سد آیت‌الله صالحی مازندرانی آغاز شد، آبرسانی به شهر‌های گروه الف تکمیل می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: طی یک سال اخیر ۸ هزار و ۵۰۰ متر از لوله‌گذاری این خط انتقال اجرا شده که شامل ۳ هزار و ۶۰۰ متر خط موازی با لوله‌های به قطر ۶۰۰ و ۹۰۰ و همچنین ۴ هزار و ۹۰۰ متر خط لوله ۶۰۰ میلیمتر است. در حال حاضر نیز عملیات لوله‌گذاری در ۱۱.۵ کیلومتر مسیر باقیمانده در حال انجام است.

او افزود: یکی از مهم‌ترین بخش‌های این طرح خط انتقال نیز ساخت پل فلزی روی رودخانه بابلرود برای عبور خط لوله و همچنین تکمیل نقاط انفصالی است که برنامه‌ریزی برای آن انجام شده و به زودی اجرا می‌شود.

داوودیان گفت: خط انتقال آب از سد البرز تا بابلسر مجموعا ۷۰ کیلومتر است که با اضافه شدن خط انتقال بابلسر تا فریدونکنار به ۹۰ کیلومتر افزایش می‌یابد.