تهیه و عرضه واکسن چهار ظرفیتی آنفلوآنزا در خوزستان

وحید شعبانی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان  گفت: با تزریق این واکسن اگر فردی باز هم دچار آنفلوآنزا شود دیگر در معرض خطرات جدی‌تر و یا مرگ قرار نخواهد گرفت.

او افزود: توزیع واکسن آنفلوآنزا توسط هلال احمر از روز شنبه هفته جاری در استان آغاز شده و از مردم تقاضا داریم تا برای مقابله با این بیماری این واکسن را تهیه و تزریق کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان  بهترین زمان برای تزریق این واکسن و بهترین اثرگذاری را اواسط شهریور تا اواسط آبان ماه اعلام کرد و گفت: این واکسن در ۲ نوع ایرانی و هلندی در حال عرضه است و متقاضیان با ارائه کارت ملی می‌توانند این واکسن را دریافت کنند.

آقای شعبانی  با بیان اینکه تنها داروخانه هلال احمر خوزستان در اهواز واقع است، افزود: واکسن به اندازه نیاز در استان ذخیره سازی شده و مردم دغدغه‌ای برای دریافت این واکسن نداشته باشند.


 پیش از این رییس مرکز بهداشت خوزستان تزریق واکسن آنفلوآنزا را با تجویز پزشک ضروری عنوان کرده و گفته بود: هیچ گونه افزایش معناداری در بروز عفونت‌های تنفسی دراستان رخ نداده که به عنوان پیک یا شیوع آن در نظر گرفته شود البته انتظار رخداد این مساله وجود دارد.