هزینه‌های بالا، مانع اصلی دستیابی خانواده‌ها به تغذیه سالم

فاطمه پیغمبری متخصص علوم تشریحی و پژوهشگر تغذیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه  با استفاده از چند روش ساده می توان به تغذیه سالم و کم هزینه در خانواده دست یافت گفت: نبود آگاهی، و دانش خانواده ها به این روش علمی و تجربی باعث شده مردم کمتر به تغذیه سالم توجه کنند .

او آگاهی از تعریف تغذیه سالم، به عنوان اولین گام  برای دستیابی به تغذیه سالم یاد کرد و افزود: تنها با چند روش ساده  و بهر ه گیری از برنامه هفتگی می توان وعده های غذای سالم را برای خانواده ها مهیا کرد.

پژوهشگرتغذیه ادامه داد:  با  افزودن میوه و سبزیجات ،پروتئین و غلات،  به میزان مناسب در برنامه غذایی  می تواند در کاهش  هزینه  ها  موثر باشد.
پیغمبری گفت: گیاه محوری  می تواند نقش به سزای  هم در تغذیه سالم، و هم در کاهش هزینه ها ایفا کنند.

او افزود: اولویت قرار دادن غذاهای مغذی و پرهیز از غذاهای پر کالری برای سالمندان ضروری است .

پیغمبری در پایان گفت: تغذیه و ورزش تنها فاکتور برای سلامت خانواده ها وافراد جامعه نیست، بلکه در کنار آن  بحث ذهن آگاهی، بحث داشتن ذهن آرام، سواد زیست محیطی، روابط عاطفی و اجتماعی و ارتقاء سطح سلامت است که اگر همه این فاکتور ها در کنار هم قرار بگیرند می تواند تا حدود زیادی  سلامت خانواده را تضمین کنند،