رونمایی از پوستر جام رسانه امید یزد

پارسائیان، مسئول سازمان بسیج رسانه استان یزد در رونمایی از این پوستر در همایش دیده بان صبح گفت: سازمان بسیج رسانه برای تحقق منویات مقام معظم رهبری به سمت ایجاد بستری برای انتشار حداکثری اخبار امیدآفرین در جامعه است و بر این مبنا جام رسانه امید را برگزار می‌کند.

او تصریح کرد: برگزاری این جام به این معنی نیست که خبرنگاران روحیه مطالبه‌گری خود را کنار بگذارند و مشکلات جامعه را نبینند، بلکه در مقابل سیاه‌نمایی‌های رسانه‌های معاند حرکت رو به رشد و پیشرفت‌های کشور را به صورت واقعی به نمایش بگذارد.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان یزد تاکید کرد: جام رسانه امید با حضور رسانه‌های استان و فعالان فضای مجازی در هفته بسیج، روز‌های اول آذر در استان برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در یک رقابت ۲۴ ساعته به فعالیت و مسابقه می‌پردازند و منتخبان آن‌ها به مرحله استانی و سپس به مرحله کشوری وارد می‌شوند و مرحله نهایی آن در تهران برگزار می‌شود.

پارسائیان با بیان اینکه این جام با رویکرد دیدن پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران و در قالب تیمی یا انفرادی برگزار می‌شود، گفت: شرکت‌کنندگان در این جام به تولید محتوا می‌پردازند و کسانی که بیشترین بازدید، بیشترین واکنش مردمی و یا بیشترین تحلیل احساسی مثبت را بر اساس نگاه امیدآفرینی داشته باشند، انتخاب می‌شوند و به مراحل بعدی راه پیدا می‌کنند.