میزان خرید گندم استان اردبیل به بیش از ۲۷۳ هزار تن رسید

علی نوبخت با اشاره به روند افزایشی خرید گندم از گندم‌کاران استان اردبیل در پنج سال اخیر گفت: خرید گندم در سال ۱۳۹۸ به میزان ۱۹۷ هزار تن ، سال ۱۳۹۹ به میزان ۲۱۲ هزار تن ، سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۶۹ هزار تن ، سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۵۲ هزار تن و امسال هم از اول برداشت تاکنون ۲۷۳ هزار و ۸۰۰ تن از کشاورزان استان ثبت شده است.

مدیرکل خدمات بازرگانی دولتی استان اردبیل درباره زمان پرداخت مطالبات گندم‌کاران استان اردبیل افزود: تاکنون بالغ بر ۲۷ هزار و ۱۰ میلیارد ریال از مطالبات گندم‌کاران این استان پرداخت شده و بقیه مطالبات هم تا پایان مهرماه به حساب کشاورزان واریز خواهد شد.

او درباره پرداخت ما به تفاوت بهای گندم تصریح کرد: کشاورزانی که تا پنجم تیرماه گندم خود را ضمن ثبت در سامانه تحویل مراکز خرید داده‌اند، بهای گندم خود را با قیمت ۱۰۵ هزار ریال دریافت کردند و ما به‌ تفاوت آن را هم به‌زودی دریافت خواهند کرد.

نوبخت اظهار کرد: قیمت تضمینی گندم ۱۵۰ هزار ریال با محاسبه ۱۲ درصد رطوبت و چهار درصد افت مفید از سوی دولت تعیین شده که بنا به اعلام وزرات جهاد کشاورزی این مبلغ قابل تغییر و افزایش است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل با اشاره به وقوع خشکسالی در استان طی سال‌های اخیر گفت: اردبیل در زمان ترسالی در تولید گندم جزو سه استان برتر کشور بوده است ولی به علت خشکسالی این جایگاه به رتبه نهم کشوری تنزل پیدا کرده است.