تاکید امام جمعه موقت سنندج بر ضرورت وحدت و همدلی بین مردم و مسئولان

 امام جمعه موقت سنندج در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مسجد جامع شهر سنندج ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی اظهار داشت: نیروی انتظامی و سایر نیرو‌های مسلح در تامین و حفظ امنیت برای مردم نقش مهمی دارند و باید قدردان تلاش‌های آن‌ها باشیم.

ماموستا سیداحسن حسینی تاکید کرد: وحدت و همدلی بین مردم و مسئولان راه رسیدن به اهداف و پیشرفت در نظام مقدس اسلامی است همه باید در این راستا اهتمام داشته باشیم. 

وی رمز موفقیت نیروی انتظامی همدلی و همراهی با مردم دانست و گفت: نیروی انتظامی همواره در کنار مردم بوده و انتظار داریم این همدلی بیش از پیش ادامه داشته باشد. 

امام جمعه موقت سنندج در بخش دیگری از خطبه‌ها گفت: زندگی نبی مکرم اسلام برای تک‌تک انسان‌ها سراسر درس و پیام است، متمکنین جامعه و کسانی که خود را پیرو مکتب رسول‌الله می‌دانند باید در راه اسلام بذل و بخشش کنند و دست نیازمندان را بگیرد.

به گفته حسینی، حضرت خدیجه در بخشش مال در راه خدا و کمک به نیازمندان باید به عنوان الگوی همه مسلمانان مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه دنیا فریبنده و اهل دنیا را فریب می‌دهد، گفت: دنیا فانی است و به هیچ کس وفا نمی‌کند تنها عمل نیک است که برای انسان می‌ماند.

امام جمعه موقت سنندج تصریح کرد: دشمنان اقتدار و قدرت اسلام و مسلمانان را بر نمی‌تابند و تمام توان خود را در طول تاریخ برای ضربه زدن به این دین الهی و پیروان مکتب رسول خدا به کار بسته اند.

ماموستا سیداحسن حسینی اذعان کرد: پیامبر اسلام در حیات و ممات مبارکشان برای انسان‌ها خیر و برکت و سراسر رحمت بودند و عزت و بزرگی را برای بشریت به ارمغان آوردند.

وی با اشاره به عشق و ارادت اهل سنت و خاصتا مردم کردستان به پیامبر اسلام و اهل بیت اشاره کرد و گفت: برگزاری جشن‌های مولود پیامبر مکرم اسلامی عمری به طول تاریخ در کردستان دارد.