گردان جنین: آماده پاسخگویی و مقابله با هرگونه تجاوزی هستیم

گردان «جنین» وابسته به «گردان‌های بیت المقدس» نیروی نظامی جنبش جهاد اسلامی در فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما امروز در سالگرد راه‌اندازی جنبش مجاهدمان ایستاده‌ایم، جنبشی که به یاری و قدرت الهی همچنان در مواضع خود ثابت قدم است و خواهد ماند.»

به گزارش خبرگزاری فلسطینی شهاب، در ادامه این بیانیه‌آمده است: «این جنبش نه با تغییر روز‌ها تغییر می‌کند و نه شرایط مانع از آن می‌شود و نه با ترورها، جنگ‌ها یا توطئه‌هایی که برای از بین بردن آن از این‌جا و آن‌جا طرح ریزی می‌شود، مسیر آن را متوقف نمی‌کند و برای این مواضع استوار، خون رهبرانش را در مقابل سربازانش در قربانگاه آزادی و کرامت قربانی می‌کند.»

تیپ جنین گردان‌های قدس همچنین اعلام کرد: «ما در حال گذراندن مرحله بسیار خطرناک و حساسی هستیم که می‌طلبد همه ما در مقابل همه توطئه‌هایی که گریبان ما را گرفته و دسیسه‌هایی که اردوگاه ما را احاطه کرده است متحد باشیم و در برابر دشمن و نزدیکانمان مقاومت کنیم. ما باید با اتحاد صفوف و وحدت ملی در داخل خاک اردوگاه و حفظ آن در برابر مسئولیت‌های خود بایستیم، زیرا این قوی‌ترین و موفق‌ترین راه ما برای مقابله با هر تجاوزی است.»

گردان جنین افزود: «به دشمن صهیونیستی از هرگونه تجاوز یا حمله‌ای که قرارگاه ما یا مجاهدین ما را هدف قرار دهد هشدار می‌دهیم و تأکید می‌کنیم که همیشه آماده پاسخگویی و مقابله با هرگونه تجاوزی هستیم و به شما قول می‌دهیم که این اتفاق خواهد افتاد. خوابتان را برهم بزنید و خودرو‌های زرهی خود را نابود کنید، زیرا زمین و آسمان ما بر شما حرام است.»

تیپ جنین گردان‌های قدس ادامه داد: «نارضایتی و خشم خود را از آنچه امروز در ورودی اردوگاه نور شمس روی داد درمورد هدف قرار دادن نیرو‌های امنیتی در جشنواره نهضت و اقدامات نیرو‌های امنیتی در هدف قرار دادن یک اتوبوس اعلام می‌کنیم؛ که حامل مادران شهدای جنین بود و گلوله به اتوبوس اصابت کرد، اما عنایت خدا مانع از وقوع آن شد.»

تیپ جنین وابسته به گردان‌های قدس: ما اینگونه اقدامات را قویا محکوم می‌کنیم و مرجعیت باید در حدود و مسئولیت خود ثابت‌قدم باشد. اینگونه اقدامات خط قرمزی است که به هیچ وجه قابل تحمل نیست.»