قدرت مقاومت و اراده خداوند بر پیروزی مستضعفین عالم بر مستکبران است

 در پیام مشترک آیت الله مصطفی محامی و محمد کرمی   آمده است: طوفان اقصی، سرزمین‌های اشغالی را در می‌نوردد و صاعقه موشک‌های مقاومت بر سر اشغالگران فرود می‌آید و در این میان آن چیزی که بیش از همه بر جهانیان رخ می‌نمایاند، قدرت مقاومت و اراده خداوند بر پیروزی مستضعفین عالم بر مستکبران است.

این پیام می افزاید: مردم غیور فلسطینی امروز سرحال‌تر، بانشاط‌تر و متحدتر از هر زمان دیگری برای آزادی قدس شریف و برچیدن سرطان صهیونیستی از پهنه گیتی در میدان حاضرند و مسلمانان عالم فارغ از تحلیل‌های حقارت‌بار سران برخی از کشورهای اسلامی مبنی بر عادی‌سازی با شیطان، با قلوب آکنده از خشم انقلابی و چشمان امیدوار به پیروزی مقاومت فلسطین، ثمرات توکل بر خداوند و پافشاری بر مقاومت را نظاره‌گر هستند.

اینجانبان، دوشادوش مردم شیعه و اهل‌سنت سیستان و بلوچستان ضمن ابراز خوشحالی از پیروزی‌های مقاومت بر دشمن صهیونیستی، رهایی قدس شریف را از چنگال مستکبران از خداوند متعال خواستاریم.