جوجه‌ریزی در آذربایجان‌غربی ۲۶ درصد افزایش یافت

پرویز بستانچی معاون تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: ۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان در نیمه نخست امسال انجام شده که تامین کننده نیاز استان در سال بوده و از افزایش ۲۶ درصدی در مقایسه با مدت مشابه پارسال برخوردار بوده است.

وی اضافه کرد: آذربایجان‌غربی در تولید جوجه یک‌روزه در کشور رتبه سوم را داراست و صادرات مازاد استان به کشور عراق انجام می‌شود.

بستانچی ادامه داد: مرغ گوشتی مازاد استان فقط به استان‌های همجوار در صورت صدور مجوز صادر می‌شود و صادرات مرغ منجمد فقط به مقصد عراق انجام می‌گیرد.

وی با بیان اینکه آذربایجان‌غربی از اصلی‌ترین قطب‌های تولید گوشت مرغ کشور است، افزود: در کل کشور ۱۸ هزار و ۱۹۹ واحد مرغداری گوشتی وجود دارد که ۷۵۰ واحد آن در این استان فعال است.

معاون تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‎غربی بیان کرد: هفت زنجیره فعال تولید گوشت مرغ در استان فعالیت دارد که ۴۶ درصد جوجه ریزی‌های آذربایجان غربی در این هفت زنجیره انجام می‌شود.

بستانچی گفت: ۶۷ واحد مرغ مادر، ۲ واحد مرغ اجداد و ۲۸ واحد مرغ تخم گذار نیز در این استان فعال هستند.

وی ادامه داد: در بخش تخم مرغ این استان وارد کننده از استان‌های همسایه است و تنها ۳۰ درصد تخم مرغ مورد نیاز به میزان ۱۰ هزار تن در داخل استان تولید می‌شود.