انتقاد از روند فعلی ساماندهی محله آقاجان

شهرام کرمی رییس کل دادگستری استان کرمانشاه ۲۲ مهر در نشستی که به منظور پیگیری اقدامات و ساماندهی محله آقاجان باحضور مدیران استانی برگزار شد، گفت : اقدامات انجام شده در محله آقاجان قدری از عمق فاجعه این محله کاسته است، اما فاجعه به قدری عمیق است که با این اقدامات به نتیجه شایسته و دلخواه نخواهد رسید.

رئیس کل دادگستری استان با بیان اینکه انتظار می‌رود کار ساماندهی محله آقاجان همانند روز‌های اول با جدیت پیگیری شود، افزود: بعد از اقدامات خوب روز‌های اول متاسفانه کار رها شد، بنابراین از همه سازمانها، نهاد‌ها و ادارت مربوطه می‌خواهیم به تعهدات خود پایبند باشند و کار را دنبال کنند.

وی به دادستان مرکز استان دستور داد در جلسه آتی برای مدیران و مسئولینی که در انجام کار‌های مربوطه کوتاهی کنند، پرونده قضایی تشکیل داده و به عنوان ترک فعل مدیران به آن رسیدگی کند.

علی شعبانی معان سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه نیز اقدامات انجام شده در محله آقاجان را شایسته و کافی ندانست و گفت: ساماندهی آقاجان را باید یک موضوع همگانی بدانیم و آن را جبهه بندی نکنیم.

شعبانی با تاکید بر لزوم نقش آفرینی همه دستگاه‌های مرتبط در بحث ساماندهی آقاجان، گفت: باید به ساکنین این محله همانند خانواده خود نگاه کنیم و در رفع مشکل آن‌ها تلاش کنیم .