راه‌اندازی تاکسی هوایی از فرودگاه سمنان در انتظار کسب مجوز است

حسین شجاعی مدیر فرودگاه سمنان ابراز کرد: برقراری تاکسی هوایی تاکنون در هیچ یک از فرودگاه‌های کشور انجام نشده است و مدیریت بیشتر فرودگاه‌ها پیگیر این موضوع هستند.

وی ادامه داد: برقراری پرواز تاکسی هوایی نیازمند دریافت مجوز از دستگاه‌های مرتبط و انجام روند اداری است که این کار‌ها در دست پیگیری قرار دارد.

شجاعی تصریح کرد: سرمایه‌گذار برای برقراری پرواز تاکسی هوایی در فرودگاه سمنان وجود دارد و باید منتظر اخذ مجوز‌های لازم بود.

وی اضافه کرد: فعال‌سازی تاکسی هوایی موجب ارتباط بهتر بین فرودگاه‌های استان سمنان و فرودگاه‌های استان‌های همجوار می‌شود و در نهایت به اقتصاد کمک خواهد کرد.

مدیر فرودگاه سمنان گفت: توسعه هوانوردی عمومی با هواپیما‌های سبک و کوچک با عنوان تاکسی هوایی در فرودگاه‌هایی از جمله فرودگاه سمنان کمک کننده به توسعه و رونق استان است و تحقق این راهبرد جزو برنامه‌های دولت سیزدهم و در مسیر عملیاتی شدن قرار دارد.

تاکسی هوایی (ایر تاکسی) اصطلاح کلی است که برای انواع هواپیما‌های دربستی مورد استفاده قرار می‌گیرد و به عبارتی هواپیمای سبک یا حتی فوق سبک است و می‌تواند با حداقل ظرفیت ممکن که چیزی در حدود ظرفیت یک تاکسی یا اتوبوس معمولی است، در مسیر‌های کوتاه مسافران را جابه‌جا کند. "