تولید بیش از ۵۰ هزار تن ماهی گرمابی در گیلان

مدیر کل شیلات گیلان  گفت: ۵ هزار و ۵۰۰ بهره بردار ماهیان گرمابی در گیلان توانسته اند از ابتدای امسال تا کنون ۵۲ هزار و ۳۸۲ تن انواع ماهیان گرمابی تولید و به بازار‌های مصرف عرضه کنند.

کوروش خلیلی افزود: این ماهیان بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان در بازار‌های مصرف به فروش می‌رسد. 

وی افزود: شهرستان رشت، صومعه سرا و شفت بیشترین تولید کننده ماهیان گرم آبی هستند.

مدیر کل شیلات گیلان با بیان اینکه مدت دوره پرورش هر ماهی گرمابی ۶ ماه است گفت: ماهیان گرم آبی شامل انواع کپور، آمور و فیتوفاک است.

گیلان موقعیت خوبی برای رشد این ماهیان دارد و شیلات استان از پرورش دهندگان ماهیان حمایت می‌کند.