تابستانی بدون تنش آبی در یزد

علمدار مدیرعامل شرکت آبفای یزد گفت: در حال حاضر در پرجمعیت‌ترین شهرستان استان یعنی شهرستان یزد بیش از ۲۸۲ هزار مشترک از آب شرب لوله کشی استفاده می‌کنند که بخشی از این آب به‌وسیله آب چاه‌ها و بخش دیگر از طریق آب انتقالی به استان تأمین می‌شود.

او افزود: به منظور تأمین آب آشامیدنی سالم و با کیفیت، تأسیسات گندزدایی در ۲۰ نقطه شهرستان و سه دستگاه آب شیرین کن با مجموع ظرفیت ۳۰۰ مترمکعب در شبانه روز در استان یزد مستقر شده است.

علمدار به اهمیت کنترل فشار و مدیریت توزیع آب اشاره کرد و افزود: به همین منظور دستگاه‌های فشارسنج آنلاین با قابلیت رصد لحظه‌ای نصب و وارد مدار شده است.

او خاطرنشان کرد: همکاران امور آبرسانی شرکت آبفا به صورت شبانه روزی علاوه بر تأمین آب پایدار برای مشترکان، نظارت بر توزیع عادلانه آب را نیز برعهده دارند.