فرماندار ویژه مهاباد:
شناسایی بنگاه‌های متخلف در دستور کار قرار گیرد

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در جلسه نظارت بر ساخت و ساز‌های مهاباد گفت: دستگاه‌های اجرایی موظف هستند زمین و املاک خود را در راستای جلوگیری از تصرف و خرید و فروش محصور و نشانه گذار کنند و با بنگاه‌های متخلف در این زمینه نیز برخورد کنند.

وی اضافه کرد: همچنین شهرداری و نظام مهندسی از صدور نقشه‌های اجرا و مصوب پرهیز و تنها باید یک نقشه واحد صادر کنند.

عباسی بر تسریع روند ساخت مساکن ملی تاکید کرد و افزود: پروژه‌های در دست اقدام مساکن ملی باتوجه به اهمیت تامین مسکن در کشور باید تسریع و عملیات اجرایی با شتاب بیشتر ادامه یاید.

فرماندار ویژه مهاباد اضافه کرد: مراحل الحاق ۲۰۰ هکتار زمین به محدوده شهر که احتمال افزایش آن به ۲۵۰ هکتار نیز هست در حال تمام شدن هست که به تعاونی‌های مسکن و پروژه‌های مساکن ملی اختصاص خواهد یافت.