
امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در دیدار با اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی ضمن حمایت از اقدامات و جنایات رژیم صهیونیستی اعلام کرد فرانسه هرکاری که لازم باشد برای بازگرداندن ثبات و امنیت به اراضی اشغالی انجام خواهد داد.
براساس گزارش النشره، مکرون تاکید کرد که هدف اول او آزادی همه اسرا صهیونیست بدون تبعیض است. او همچنین عملیات طوفان الاقصی در روز هفتم اکتبر را برای فرانسه و باقی کشورهای جهان را شوکهکننده خواند.
او همچنین ادعا کرد که پاریس پیامهایی به حزبالله و سایر گروههایی که ممکن است بخواهند وارد درگیری شوند، فرستاده است. در همین راستا کاخ الیزه (کاخ ریاست جمهوری فرانسه) رئیس جمهور این کشور همچنین قصد دارد به تلاشها «برای جلوگیری از تشدید تنش خطرناک در منطقه»، در بحبوحه نگرانی فزاینده در مورد افزایش درگیری فرامرزی بین رژیم صهیونیستی و حزبالله لبنان، ادامه دهد.
پیش از این نیز نیویورک تایمز فاش کرده بود جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در سفری که به اراضی اشغالی داشت به نتانیاهو هشدار داده بود از درگیری با حزب الله اجتناب کند.