آغاز ساخت مرحله اول جاده اصلی حنا، قدمگاه، زمان کهریز

معاون ساخت و توسعه راه‌های وزارت راه گفت: برای این مسیرِ ۳۵ کیلومتری، ۱۰۲ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.

محمدرضا کدخدازاده هدف اصلی اجرای این طرح را برون رفت شهرستان‌ها از بن بست و اتصال شهرستان سمیرم به آزاد راه اصفهان شیراز برشمرد و افزود: یکی از مطالبات و خواسته‌های مردم شهرستان سمیرم آغاز جاده سمیرم به یاسوج است که به زودی این جاده با تعویض پیمانکار و انتخاب پیمانکار جدید آغاز می‌شود.

اصغر سلیمی، نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: با پیگیری‌های انجام شده مطالعات جاده ونک به سولگان استان چهار محال و بختیاری و ونک به سمیرم برای اتصال به آزاد راه اصفهان به شیراز انجام می‌شود تا در آینده‌ای نزدیک بتوانیم شاهد برون رفت سمیرم از بن بست و اتصال به جاده‌ها و آزاد راه‌ها باشیم.

اصغر هدایت، فرماندار سمیرم هم گفت: اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در حال حاضر ۱۶ طرح راهسازی در شهرستان با اعتبار افزون بر ۳۰۰ میلیارد تومان در حال اجرا دارد.