انهدام اهداف با موشک‌های فجر و فتح ۳۶۰ در رزمایش اقتدار ارتش + فیلم

 سخنگوی رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه عملیات آفندی با بهره‌گیری از تسلیحات دوربرد و نقطه زن اجرا شد، گفت: در روز دوم از رزمایش اقتدار ۱۴۰۲، نیروی زمینی ارتش، عملیات آفندی مقتدرانه‌ای را با حضور یک لشکر زرهی، یک گروه توپخانه و تیم‌های پشتیانی آتش هوانیروز علیه نیرو‌های مهاجم صورت داد.

امیر سرتیپ کریم چشک، با اشاره به استفاده از موشک‌های دورزن فتح ۳۶۰ و موشک‌های فجر، گفت: این موشک‌ها با بردی حدود ۱۲۰ تا ۱۸۰ کیلومتر و با سرعت قابل ملاحظه ۴ ماخ، در واقع دست‌بلند نیروی زمینی در منازعات محسوب می‌شود و همانطوری که مشاهده شد در این رزمایش نیز اهداف تعیین شده با موفقیّت و کم‌ترین ضریب خطا توسط این موشک‌ها مورد اصابت قرار گرفتند.

او افزود: در ادامه این مرحله از رزمایش پهپاد‌های شناسایی و رزمی مهاجر و ابابیل توانستند اهداف مورد نظر را با موشک‌ها و بمب‌های ارتقاء یافته مورد اصابت دقیق قرار دهند و در ادامه نیز توپخانه با آتش تهیه سنگین مسیر پیشروی را برای نفربر‌های زرهی هموار کرد.

همچنین تیم‌های آتش بالگردی در منطقه عمومی رزمایش به انهدام اهداف از شعاع ۳ الی ۲۰ کیلومتری پرداختند.

{$sepehr_media_18464187_400_300}