کرمانشاه آماده میزبانی از رویداد‌های بزرگ ملی و بین‌المللی

محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه در آیین رونمایی از پوستر کارگاه ملی نقاشی خیابانی با عنوان هنر راویان غزه که با حضور سید محمد هاشمی معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری و مدیران مجموعه فرهنگ و ارشاد استان برگزار شد؛ گفت : استان کرمانشاه از ظرفیت‌های متعدد فرهنگی، هنری، تاریخی، میراث فرهنگی و گردشگری در حوزه‌های مختلف برخوردار است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌تواند در این حوزه‌ها سرمایه‌گذاری کند.

وی افزود: کرمانشاه با دو بخش عربی و کردی عراق همسایه است که یک ظرفیت بزرگ برای برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌های مهم فرهنگی و هنری مشترک است.

مقام عالی استان عنوان کرد: استان کرمانشاه در صورت حمایت‌های لازم، بسیار مشتاق میزبانی از برنامه‌های فرهنگی و هنری در سطح ملی و منطقه‌ای به‌ویژه با محوریت دانش آموزان است.

وی برگزاری کارگاه ملی نقاشی خیابانی با عنوان هنر راویان غزه را یک رویداد ارزشمند برشمرد و گفت: کرمانشاه در قالب این رویداد میزبان هنرمندانی از سراسر کشور است.

صحرایی خاطرنشان کرد: اجرای این برنامه ملی درواقع ادای دینی به کودکان و مردم بی‌گناه غزه است و پیامی به وجدان‌های بیدار در دنیا که حامی ملت مظلوم فلسطین باشند.

وی به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: در تقابل میان حق و باطل، کسانی که خاموش باشند، عملاً همراه باطل هستند.

صحرایی یادآور شد: آنچه این روز‌ها در فلسطین می‌گذرد، یک نسل‌کشی آشکار و یک جنایت عظیم و کم‌سابقه است.

وی یادآور شد: مردم کرمانشاه در دوران جنگ تحمیلی بار‌ها بمباران‌ها و موشک‌باران‌ها را تجربه کرده‌اند و به‌خوبی درد و رنج عظیم مردم غزه را درک می‌کنند .