باید توان خود را در حوزه خود مراقبتی افزایش دهیم

اسماعیل قزل سفلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در دیدار با معاون فنی و امور زیربنایی سازمان پدافند غیر عامل کشور افزود: بحث مهم و راهبری پدافند غیر عامل مرز بین داشته‌ها و توانمندی‌هایی است که در زمان بحران‌ها و خطرات خود را نشان می‌دهد.

او در ادامه گفت: در شرایط امروز برخی شاید تصور کنند که پدافند غیر عامل فقط در حوزه زیرساختی و بحران‌های طبیعی مانند سیل و زلزله است، اما آنچه امروز بیش از گذشته به آن نیاز داریم بالا بردن توان در حوزه خود حفاظتی است بگونه‌ای که سازمان و دستگاه‌های می‌بایست برای حفظ خود از تمامی خطرات و بحران‌های احتمالی از توانمندی لازم برخوردار باشند.

قزل سفلی ادامه داد: اگر خوب بتوانیم حوزه‌های مختلف از جمله سایبری به خوبی راهبری کنیم، مطمئنا میتوانیم در حوزه پیشگیری از حملات دشمن در این زمینه موفق عمل کنیم.

او اظهار کرد: کار پدافند زمانی دیده می‌شود که خطری و بحرانی پیش بیاد و مردم از آن در امان بمانند، کار در حوزه پدافند مانند عملکرد سربازان گمنام امام زمان (عج) در گمنامی، اما بسیار موثر و راهبردی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری گفت: امسال یکی از دغدغه‌هایی که تا پایان سال داریم برگزاری انتخابات است و اینکه از اختلال در امر برگزاری انتخابات جلوگیری کنیم.

قزل سفلی افزود: یکی از مباحثی که از سوی دشمن دنبال می‌شود ایجاد اخلال در روند برگزاری انتخابات است.

او اظهار کرد: در مقابل به منظور برگزاری هرچه بهتر انتخابات تاکنون اقدامات و تلاش‌هایی شده و برای هرچه بهتر و مطلوب‌تر برگزار شدن این انتخابات از همه امکانات و ظرفیت‌ها استفاده خواهیم کرد.