فرآورده‌های خام دامی بیمارستان‌های قزوین کنترل می‌شود

راول غلامپور اقدمی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: با عنایت به رصد و پایش محموله‌های فرآورده‌های خام دامی مورد مصرف در بیمارستان‌های شهر قزوین، این اداره‌کل نسبت به برقراری گشت مشترک با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اقدام و تمامی آشپزخانه‌ها و سردخانه‌های بیمارستان‌های شهر قزوین اعم از دولتی و خصوصی مورد بازدید قرار گرفت.

اقدمی تصریح کرد: در بازدید صورت گرفته توسط کارشناسان نواقص بهداشتی در تعدادی از بیمارستان‌ها به صورت کتبی جهت اصلاح نواقص اطلاع رسانی شد.

اقدمی همچنین به متصدیان و پیمانکاران مراکز عمده تهیه و توزیع غذا در واحد‌های بیمارستانی، موسسات آموزشی، دانشگاه‌ها وکارخانجات تاکید کرد: فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز برای آشپز خانه‌ها را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند که دارای مجوز بهداشتی باشند در غیر اینصورت با متخلفین برخورد خواهد شد.