شرکت ۱۴۵۵ مددجوی کمیته امداد در جشنواره باران وحی

 به همت حوزه فرهنگی کمیته امداد این استان، مرحله حضوری جشنواره باران وحی با حضور ۱۵۰ شرکت کننده در رشته حفظ عمومی و تخصصی قرآن کریم در سالن شهید سلیمانی کمیته امداد و به صورت ارتباط ویدئو کنفرانسی با سایر ادارات کمیته امداد استان، برگزار شد.


مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برگزاری جشنواره قرآنی باران وحی ویژه مددجویان تحت حمایت، گفت: در این دوره از مسابقات، ۱۴۵۵ مددجوی تحت حمایت از سراسر استان در این جشنواره شرکت کردند. 


وی افزود: این جشنواره در رشته‌های نقاشی، خوشنویسی، قصه گویی، صحت قرائت نماز، صحیح خوانی، ترتیل، تحقیق، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، دعا، مداحی، اذان، حفظ عمومی و تخصصی به صورت آثار محور و حضوری برگزار شد.


مبشری گفت: ۱۶ داور در سطح استان داوری آثار و همچنین داوری در رشته‌های حضوری را برعهده داشتند.


وی درخصوص ثبت نام مددجویان متقاضی برای شرکت در جشنواره باران وحی، گفت: مراحل شناسایی استعداد‌ها و ثبت نام مددجویان از اواخر خردادماه آغاز و پس از آن، آثار رشته‌های آوایی و هنری در سامانه بارگذاری و در آخر نیز توسط اساتید و داوران استانی مورد ارزیابی قرار گرفت.


مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد به اهداف جشنواره باران وحی در استان اشاره و بیان کرد: غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان، ارتقاء نشاط معنوی و ایجاد انگیزه، رقابت و اعتماد به نفس، شناسایی و توانمندسازی استعداد‌های قرآنی و فرهنگی مددجویان تحت حمایت و ارتقاء دانش قرآنی و هنری آن‌ها از جمله اهداف این جشنواره است.


مبشری تصریح کرد: این جشنواره در سه مقطع سنی زیر ۱۲ سال، ۱۲ تا ۱۶ سال و بالای ۱۶ سال به تفکیک خواهران و برادران برگزار شد و نفرات برگزیده و برتر این مسابقات در مرحله استانی، به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.