توزیع ساک های پارچه ای در مدارس آستارا

محمد رضا سلامی گفت : به همت شرکت امیران پاک ایرانیان و مشارکت تعاونی فیدارگستران پیشقدم و تشکل های مردم نهاد( تیم اجرایی گروه ازبذرتانهال) تعداد‌ زیادی ساک پارچه ای خرید کالا، با هدف کاهش تولید پسماندهای پلاستیکی و حفاظت و صیانت از محیط زیست در بین معلمین فعال مدارس شهر آستارا توزیع شد.
رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان آستارا هدف از اجرای این طرح را ارتقاء مسئولیت اجتماعی مردم و  همچنین نهادینه کردن فرهنگ کاهش تولید پسماند و عدم استفاده از کیسه های پلاستیکی  اعلام و اظهار امیدواری کرد با توزیع ساک های پارچه ای در سطح مدارس سعی می گردد معلمین مدارس با آموزش مناسب و فرهنگ سازی اهمیت استفاده از محصولات چند بار مصرف را به دانش آموزان انتقال تا  بدینوسیله امکان تشویق مردم به استفاده از ساک های پارچه‌ای فراهم گردد.

« سلامی »در ادامه  بیان داشت : مردم در گذشته برای خرید کالا از سبد هایی با قابلیت مصرف چند باره و کیسه‌ های پارچه ای منقوش به طرح های بر گرفته ازطبیعت استفاده می کردند‌که متأسفانه امروزه با تغییر سبک زندگی ، سبدها و ساک های پارچه ای جای خود را به کیسه پلاستیکی دادند و به مرور زمان به یکی از موضوعات پر خطر برای محیط‌زیست تبدیل شده اند.
شایان ذکر است ، پلاستیک و مشتقات آن یکی از مواد بسیار خطرناک بوده که علاوه بر روند طولانی تجزیه آن در طبیعت ، به مرور زمان به ذرات ریزی بنام میکرو پلاستیک ها تبدیل میشوند که منابع آب و خاک را دستخوش تغییر و برای حیات موجودات مخاطره آمیز  خواهند شد.