پخت آزمایشی نان با سبوس بالا در آذربایجان شرقی

آقای فتحی در جلسه بررسی طرح سبوس دار کردن نان در  آذربایجان شرقی گفت: در خصوص قیمت این نوع نان کارگروه آرد و نان استان تصمیم می‌گیرد و اجرای این طرح نیازمند افزایش قیمت کارشناسی شده نان با سبوس حداکثری نسبت به نان فعلی است که باید در کارگروه آرد و نان استان مورد بررسی قرار گیرد.

وی اظهار کرد: کارخانه‌های آرد مشکلی برای تحویل آرد با سبوس بالا ندارند و فقط مسایل اقتصادی در این خصوص وجود دارد که با تغییر قیمت این نوع آرد خاص برطرف می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: نان با آرد سبوس بالا دارای فواید بیشتری برای سلامتی انسان است اما نانی که در زمان کنونی به طور معمول پخت می‌شود نیز نان مناسبی است که فواید خود را دارد.

آقای فتحی خاطرنشان کرد: در دیگر کشور‌های دنیا نیز سبوس گیری از آرد وجود دارد و مصرف کننده می‌تواند با توجه به سلیقه خود نان با درجه سبوس مختلف را خریداری کند.

وی با بیان اینکه دریافت آرد با سبوس بالا از یک سو هزینه بیشتری برای نانوایان دارد و از سوی دیگر زمان پخت نان را افزایش می‌دهد یادآور شد: برای ترغیب نانوایان به استفاده از آرد با سبوس بالا باید مشوق‌ها در نظر گرفته شود که این مشوق‌ها باید در کارگروه آرد و نان استان مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.